Meldpunt openbare ruimte

Gebreken en ongemakken in de openbare ruimte van uw woonomgeving, meldt u gratis aan het Meldpunt openbare ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een verstopte kolk, een gat in de bestrating of een omgevallen boom.

Afhandeling
Uw melding handelen wij binnen 1 tot 28 werkdagen af. Dit hangt af van het soort melding dat u doet.

Probleem aan openbare verlichting

Via Rijkswaterstaat geeft u problemen met straatverlichting en lantaarnpalen aan de

  • A15
  • A16 en
  • de brug over de Noord / Grote Beer

U bereikt hen via telefoonnummer 0800 8002

Via Bureau Openbare Verlichting geeft u meldingen door aan straatverlichting en lantaarnpalen binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. 

Ander probleem in openbare ruimte
Telefonisch melden

Medewerkers van het Meldpunt openbare ruitme zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 14 078. In dringende gevallen buiten werktijden belt u het telefoonnummer 078 770 81 00. Spreek dan uw melding en telefoonnummer in en de storingsdienst neemt contact met u op.

Vervolg melding

Wij geven uw melding door aan de betreffende afdeling. Wanneer u met uw melding uw e-mailadres of telefoonnummer invult, ontvangt u een code. Met die code kunt u de status van uw melding volgen en reageren op uw melding.

Status melding

Na melding ontvangt u een zaaknummer en een pincode. Via de link komt u op een pagina waar u kunt inloggen. Na inloggen ziet u de status van uw melding.

Statusmelding Meldpunt openbare ruimte volgen  

Heeft u vragen?

Stel deze dan via het webformulier hieronder. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een antwoord van ons.

Webformulier Vragen, tips en opmerkingen