Inloopavond gemeentelijke belastingen

Zet dit in mijn agenda

Voor vragen over uw aanslag gemeentelijke belastingen, kwijtschelding of WOZ-waarde.

Datum
dinsdag 03 maart, 2020 van 18:00 tot 20:00
Locatie
gemeentehuis, Weteringsingel 1

Heeft u vragen over uw aanslag gemeentelijke belastingen 2020? Kom naar de inloopavond!

De aanslag gemeentelijke belastingen komt er weer aan. Of u hebtt deze al ontvangen. Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden(GBD) verzorgt ook voor de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht weer de aanslagoplegging.
GBD probeert u zo volledig mogelijk te informeren over uw aanslag. Toch is het natuurlijk mogelijk dat u vragen heeft over de aanslag of dat u het niet eens bent met wat er op het aanslagbiljet staat. Bezoek dan de inloopavond!

Stel uw vraag aan onze medewerkers
Op dinsdag 3 maart a.s. houden de gemeente en GBD weer een inloopavond over gemeentelijke belastingen in het gemeentehuis aan de Weteringsingel 1 in Hendrik-Ido-Ambacht. Op die avond zijn medewerkers van beide organisaties aanwezig. Zij geven u graag antwoord op al uw vragen over de aanslag gemeentelijke belastingen 2020. Ook helpen zij u bij het aanvragen van kwijtschelding. Voor vragen over de WOZ-waarde zijn taxateurs aanwezig.

U bent van harte welkom tussen 18.00 uur en 20.00 uur in het Gemeentehuis. Neemt u alstublieft uw identiteitsbewijs en de aanslag mee. U kunt ook met de gemeente bellen als u vragen heeft en niet naar de inloopavond kunt komen. U bereikt de medewerkers tijdens kantooruren via telefoonnummer 14 078.

Toch bezwaar maken?
Als u er (uiteindelijk) voor kiest om bezwaar te maken tegen de aanslag, dan kunt u dat eenvoudig zelf doen. Het is niet ingewikkeld en gratis. Gratis wil zeggen: behalve misschien een postzegel kost het u niets en in de bezwaarprocedure worden geen extra kosten gemaakt.