Film De Scheepsslopers van Ambacht

Zet dit in mijn agenda

Met aanvullend beeldmateriaal opnieuw een indrukwekkend spectrum aan variatie over de historie van de Ambachtse scheepssloperijen.

Datum
vrijdag 02 september, 2022 van 20:15 tot 23:00
Locatie
Cultureel Centrum Cascade

Na twee uitverkochte avonden in 2019, volgt 2 september een comeback van de voorstelling De Scheepsslopers van Ambacht. Met gebruik van aanvullend beeldmateriaal is opnieuw een indrukwekkend spectrum aan variatie ontstaan uit de bedrijfshistorische geschiedenis van de Ambachtse scheepssloperijen.

Voor de pauze passeren de statigste en allermooiste scheppingen voor de zeeën van het menselijk vernuft. Niet alleen schepen die het oneindig geweld van de zeeën overleefd hebben, maar ook schepen die als gevolg van oorlogsgeweld, een aanvaring, veroudering, brand of stranding, in Ambacht hun eind vonden.

Inloop 19.30 uur, aanvang fil 20.15 uur. Na de pauze luistert u naar verhalen van onze stoere scheepsslopers, de beroepsacrobaten van Ambacht.

Scheepsslopers van Ambacht


Meer informatie en link naar tickets: stichting-cascade.nl/voorstelling/jubileum-filmavond-met-de-scheepsslopers-van-ambacht.