Laan van Welhorst

Zet dit in mijn agenda

Welke veranderingen zijn nodig om de Laan van Welhorst duurzaam veilig te houden? We nodigen weggebruikers uit om hierover mee te denken.

Datum
woensdag 25 mei, 2022 van 16:30 tot 20:00
Locatie
Sophiastaete

Welke wensen en ideeën hebt u voor de inrichting van de Laan van Welhorst? We weten die graag en nodigen u daarom hierbij uit voor een inloopbijeenkomst op woensdag 25 mei. 

Waarom?

Winkelcentrum Hoog Ambacht wordt steeds populairder. Dat betekent dat er steeds meer (auto)verkeer en laad- en los bewegingen rond dat winkelcentrum plaatsvinden waardoor de (verkeers)veiligheid afneemt. We willen de verkeersveligheid weer op orde krijgen en houden.

Wat nu?

We hebben een verkeersonderzoek laten uitvoeren om problemen in kaart te brengen. De uitkomsten daarvan zijn verwerkt in globale plannen waarmee we de belangrijkste problemen kunnen oplossen en de verkeersveiligheid kunnen verbeteren. Deze plannen gaan we uitwerken in een voorlopig ontwerp en daarin verwerken we graag de wensen en ideeën van de weggebruikers. Tijdens de inloopavond heeft u de gelegenheid om uw wensen en ideeën met ons te delen.

Inloopavond

Tijdens de inloopavond op woensdag 25 mei (16.30 - 20.00 uur) horen wij graag uw wensen en ideeën. Ook kunnen we u informeren over onze aanpak. U bent welkom in Ontmoetingscentrum Sophiastaete, Druivengaarde 19. Natuurlijk staan koffie en thee klaar voor u!

Eigen website

Speciaal voor dit project hebben we de website www.onzeopenbareruimte.nl/laan-van-welhorst opgezet, Daar vindt u informatie over het project, kunt u documenten downloaden en kunt u uw ideeën en meningen geven over de Laan van Welhorst.