Webinar collectieve inkoop zonnepanelen

Zet dit in mijn agenda

Samen met het Regionaal Energieloket organiseren wij een informatieavond via over de collectieve inkoopactie zonnepanelen. Tijdens het webinar wordt de actie stap voor stap uitgelegd. U bent zelf niet in beeld. Aanmelden kan via: www.regionaalenergieloket.nl/acties

Datum
donderdag 17 maart, 2022 om 19:30
Locatie
Online

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Door zelf groene stroom op te wekken heeft u lagere energiekosten. Zo verdient u de investering in zonnepanelen vanzelf terug. Zonnepanelen kopen is makkelijker, voordeliger én leuker wanneer dat samen kan. Daarom organiseren wij met het Regionaal Energieloket deze zonnepanelenactie voor u en uw buren.

Aanmelden online informatieavond

Tijdens de online informatieavond op 17 maart wordt de actie uitgelegd. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan Regionaal Energieloket, de gemeente en de vakspecialist. U kunt zich aanmelden via www.regionaalenergieloket.nl/acties, vul uw postcode in en klik op zonnepanelenactie Hendrik-Ido-Ambacht. Wilt u de avond later terugkijken? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om het webinar terug te kijken.