World Cleanup Day 2022

Zet dit in mijn agenda

Help mee en kom zwerfafval opruimen tijdens de World Cleanup Day op zaterdag 17 september. Deze wereldwijde opschoondag is het perfecte moment om uw buurt, wijk, schoolplein, sport- of bedrijventerrein zwerfafvalvrij te krijgen.

Datum
zaterdag 17 september, 2022 van 10:00 tot 12:00

Samen tegen zwerfafval

Met zo veel mogelijk inwoners de straat op om de buurt zwerfafvalvrij te maken: het levert een schone en opgeruimde buurt op. Dat willen we toch allemaal? We verzamelen zaterdag 17 september om 10.00 uur op het gemeentehuis. We delen hesjes, grijpers en uiteraard afvalzakken uit en dan gaan we op pad. 

Liever zelf op pad?

Gaat u liever zelf of met een eigen team op pad? Ook dan helpen we u graag op weg. Tot en met vrijdag 16 september kunt u tijdens openingstijden op het gemeentehuis hesjes, grijpers en afvalzakken ophalen. Na afloop mag u deze materialen houden om later nog eens zwerfafval in de buurt op te ruimen.

Aanmelden

Helpt u mee in de strijd tegen zwerfafval? Meld u uiterlijk 5 september 2022 aan via www.bit.ly/WCD-Hendrik-Ido-Ambacht Iedereen die zich aanmeldt in een groep (minimaal 5 personen), speelt automatisch mee met de Afvalbingo. U maakt dan kans op mooie prijzen! 

Meer informatie

Meer informatie over de World Cleanup Day leest u op www.worldcleanupday.nl. Wil je meer informatie over zwerfafval opruimen in Ambacht? Neem contact op met Team Schoon en stuur een e-mail naar teamschoon@debries.eu.

We wensen u veel plezier en danken u voor uw inzet!