Paasconcert tbv Stichting Ontmoeting

Zet dit in mijn agenda

Mannenensemble Jesua en ensemble Scherzando steunen het werk van Stichting Ontmoeting en dragen graag bij door middel van een benefietconcert op D.V. zaterdag 25 maart.

Datum
zaterdag 25 maart, 2023 van 20:00 tot 22:00
Locatie
Dorpskerk, Hendrik-Ido-Ambacht

Soms loopt het leven anders dan iemand wil.

Iemand komt in de problemen door verslaving of schulden. Iemand verliest zijn werk en huis. Het lijkt wel of alles tegenzit. Iemand wil wel anders, maar het lukt niet om dit alleen op te lossen.

Deze mensen komt Stichting Ontmoeting dagelijks tegen. Mensen die zijn vastgelopen in het leven worden door Stichting Ontmoeting ondersteund om hun leven weer op orde te krijgen. Uit bewogenheid, gedreven door de liefde van Christus, zetten zij zich dagelijks in voor deze mensen.

Mannenensemble Jesua en ensemble Scherzando steunen het werk van Stichting Ontmoeting en dragen graag bij door middel van een benefietconcert op D.V. zaterdag 25 maart 2023.

U bent van harte welkom om dit concert bij te wonen, waarin we door middel van muziek en tekst stilstaan bij het Paasevangelie! We kijken uit naar een concert vol verootmoediging, dankbaarheid en lofprijzing!