Racemap

Deze zomer hebben we als alternatief voor de Zomerparkdag: de Zomerdag on Tour. Op een aantal locaties houden verenigingen en organisaties open huis. Wilt u naast verenigingen en organisaties bezoeken meer zien van onze mooie gemeente? Kom dan in beweging en leg een van de routes af. U kunt kiezen uit een historische route, een natuurroute of een sportieve route! Dit kan lopend, op de fiets of op de step of wie weet, bindt u de skates wel onder! Er zijn meerdere routes van verschillende lengtes. U vindt ze in de app Racemap. Download de app gratis via de Google Play Store of via de App Store. Voor iedere deelnemer is er een digitale goodiebag na afloop.

U kunt de routes via de app afleggen van zaterdag 28 augustus t/m zondag 5 september.

Historische route (4,6km)

De historische route start en eindigt bij het gemeentehuis. Deze route gaat langs:Cascade, Baxpark, Stehouwerbrug, Leonie van Tichelt plantsoen, oude deel Hoge Kade (Muizenkade) met smederij, Kerkstraat, de Waal, oude gemeentehuis, dorpskerk, Achterambachtseweg, Sandelingenpark, Baxpark

Natuurroute (4,6 km)

Deze route voert rondom het recreatiegebied Sandelingen-Ambacht en start en finisht bij het busstation Banckertplein.

Sportroute (1,9 km)

Kiest u liever voor een korte wandeling? Dan kunt u kiezen om vanaf sporthal de Ridderhal een rondje sportvelden /Baxpark te lopen.

 

Loopt u mee?

Wilt u een van de bovengenoemde routes gaan wandelen? U vindt ze in de app Racemap. Download de app gratis via de Google Play Store of via de App Store. Schrijf u van tevoren in op een van de routes via deze link. Na inschrijving ontvangt u een e-mail met uw virtuele startnummer, die u kunt printen en opspelden óf delen op social media! Daarnaast ontvangt u in die e-mail ook de instructie voor het gebruik van de app (check ook uw spam-/reclamebox!). Voor iedere deelnemer is er een digitale goodiebag na afloop.