Racemap

Deze zomer hebben we als alternatief voor de Zomerparkdag: de Zomerdag on Tour. Op een aantal locaties houden verenigingen en organisaties open huis. Wilt u naast verenigingen en organisaties bezoeken meer zien van onze mooie gemeente? Kom dan in beweging en volg een van onze bijzondere routes. U kunt kiezen uit een historische route, een natuurroute en een sportieve route! Lopend, fietsend, steppend of misschien wel skatend! U vindt de routes in de app Racemap. Download de app gratis via de Google Play Store of via de App Store. Voor iedere deelnemer is er een digitale goodiebag na afloop.

U kunt de routes via de app afleggen van zaterdag 28 augustus t/m zondag 5 september 2021.

Historische route (4,6km)

De historische route start en eindigt bij het gemeentehuis. Deze route gaat langs Cascade, Baxpark, Stehouwerbrug, Leonie van Tichelt-plantsoen, oude deel Hoge Kade (Muizenkade) met smederij, Kerkstraat, de Waal, oude gemeentehuis, dorpskerk, Achterambachtseweg, Sandelingenpark en Baxpark.

Natuurroute (4,6 km)

Deze route voert rondom het recreatiegebied Sandelingen-Ambacht en start en finisht bij het busstation Banckertplein.

Sportroute (1,9 km)

Kiest u liever voor een korte wandeling? Dan kunt u kiezen om vanaf sporthal De Ridderhal een rondje sportvelden /Baxpark te lopen.

Loopt u mee?

Wilt u een van de bovengenoemde routes gaan wandelen? U vindt ze in de app Racemap. Download de app gratis via de Google Play Store of via de App Store.

Zomerdag on Tour 640