Vaakgestelde vragen Zomerdag on Tour 2021

Op deze pagina vindt u een overzicht van veelgestelde vragen over de Zomerdag on Tour 2021.

Hieronder bieden we extra infoarmatie over Zomerdag on Tour 2021. Vindt u hier niet het antwoord op uw vraag, neem dan contact op met ons via evenementen@h-i-ambacht.nl

1. Is er dit jaar een Zomerparkdag?

Dit jaar organiseren we de Zomerdag on Tour, die we vieren op zaterdag 28 augustus 2021. Een andere invulling dan de traditionele Zomerparkdag, maar als iedereen meewerkt, minstens zo leuk. Ambachtse verenigingen en organisaties openen tussen 10 uur en 16 uur hun deuren. Geïnteresseerden kunnen langskomen en meer te weten komen over de vereniging of organisatie.

2. Waarom kan de  Zomerparkdag niet doorgaan? Er zijn toch versoepelingen aangekondigd?

Vanwege de situatie rond het coronavirus vinden we een traditionele Zomerparkdag dit jaar niet verantwoord. En we weten nu nog niet met welke coronamaatregelen we eind augustus rekening moeten houden. Het is daarom niet mogelijk om de feestdag te organiseren en te vieren zoals voorgaande jaren.

3. Komt er een kleedjesmarkt?

Nee, in verband met de coronamaatregelen is er dit jaar geen kleedjesmarkt.

4. Komt er een braderie?

Nee, in verband met de coronamaatregelen komt er dit jaar geen braderie.

5. Wat is er te doen op de Zomerdag on Tour?

Tijdens de Zomerdag on Tour bent u tussen 10.00 en 16.00 uur welkom bij een groot aantal verenigingen en organisaties in Ambacht. Ook kunt u die dag een wandeltocht maken door Ambacht. Via een wandelapp kunt u kiezen uit een historische route, een natuurroute en een monumentenroute. De eerste 500 deelnemers krijgen de route gratis, daarna betaalt u een bijdrage van €2,45. Hierover volgt in de week van de Zomerdag on Tour meer informatie.

6. Waar vind ik informatie over de deelnemers?

Op onze pagina Deelnemers Zomerdag on Tour 2021 vindt u een lijst met deelnemers. Wilt u meer informatie over een of meerdere deelnemers, dan kunt u via deze pagina doorklikken naar de website of Facebookpagina van de betreffende vereniging of organisatie.

7. Kan ook mijn vereniging/organisatie meedoen?

We hebben per mail de deelnemers van 2019 benaderd en alle Ambachtse verenigingen en organisaties die op dit moment bij ons bekend zijn. Commerciële instanties zijn net als bij een traditionele Zomerparkdag uitgesloten van deelname. Bent een vereniging/organisatie die niet is benaderd en wilt u toch mee doen? Neem dan even contact met ons op via evenementen@h-i-ambacht.nl zodat we kunnen kijken of dit nog mogelijk is.