Doe mee aan de actie spouwmuurisolatie

Profiteer van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs!

Goede isolatie zorgt voor een prettig en comfortabel huis dat koel is in de zomer en warm in de winter. Daarom organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket een actie om het isoleren van uw muren goedkoper en makkelijk te maken. De actie loopt tot eind maart 2020.

Waarom meedoen aan deze actie?

Met spouwmuurisolatie verlaagt u uw energierekening. De kosten zijn relatief laag en de terugverdientijd is kort. Daarnaast verbetert u uw wooncomfort en is het beter voor het klimaat. Isoleren via de actie van het Regionaal Energieloket levert u gemak en kostenvoordeel op. U profiteert van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs. De isolatiebedrijven die deelnemen aan deze actie zijn gecertificeerde isolatiespecialisten uit de regio.

Is uw woning geschikt?

Op www.regionaalenergieloket.nl/hendrik-ido-ambacht vindt u een checklist om te zien of spouwmuurisolatie geschikt is voor uw woning. Hier kunt u ook het informatiepakket downloaden en een prijsoverzicht.

Hoe kunt u meedoen?

1) Inschrijven: u kunt zich vrijblijvend inschrijven voor de actie Spouwmuurisolatie via www.regionaalenergieloket.nl/hendrik-ido-ambacht
2) Inplannen woningopname: het isolatiebedrijf neemt contact met u op om een afspraak te plannen voor een adviesgesprek;
3) Offerte ontvangen: na uw adviesgesprek ontvangt u een persoonlijke offerte voor de isolatiemaatregelen;
4) Beslissen: u besluit zelf of u mee wilt doen met de actie.

Vragen?

In januari 2020 is er een speciale informatieavond in Hendrik-Ido-Ambacht. U kunt ook contact opnemen met het Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of via 088-525 4110.