fotowedstrijd gemeentegids!

We willen ook de nieuwe gemeentegids niet alleen vóór jou maken, maar ook mèt jou. Doe dus mee aan onze fotowedstrijd!

De foto’s worden beoordeeld door een jury, bestaand uit medewerkers van de gemeente. De winnende foto’s plaatsen we in de gemeentegids.

Waar moet je foto aan voldoen?
Je foto's laten Hendrik-Ido-Ambacht zien door jouw camera. We zoeken landschapsfoto's en sfeerfoto's, zonder personen erop.

Dit kun je winnen
De drie winnende foto’s belonen we met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75, - (eerste plaats), € 50, - (tweede plaats) en € 25, - (derde plaats). De beste foto plaatsen we op de voorpagina van de gemeentegids. Ook niet-winnende foto's kunnen we plaatsen in de nieuwe gemeentegids, tenzij je in je mail aangeeft dat je dit niet wilt.

Wanneer hoor je of je wint?
De winnende foto’s maken we in april bekend. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. Dus wil je jouw foto laten zien in de nieuwe gemeentegids? Pak dan je camera en maak de winnende foto! We kijken uit naar jouw foto!

Doe mee!
Als je mee wilt doen aan de fotowedstrijd, stuur dan uiterlijk vrijdag 29 maart je mooiste foto(‘s) naar communicatie@h-i-ambacht.nl met je naam en woonadres. We kijken uit naar je inzending(en)!
 

Hier vindt u de voorwaarden Fotowedstrijd gemeentegids Hendrik-Ido-Ambacht 2019