Drie Koninklijke onderscheidingen in Ambacht

Bij de jaarlijkse lintjesregen zijn drie inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht Koninklijk onderscheiden. Vanwege de coronamaatregelen is de jaarlijkse lintjesregen in heel Nederland uitgesteld. Iedereen die dit jaar bij de Algemene Gelegenheid een lintje zou krijgen, ontvangt deze later dit jaar op één landelijk uitreikmoment.
Burgemeester Jan Heijkoop bracht drie inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht telefonisch op de hoogte. Zij zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.


Mevrouw L. Stehouwer-van der Ven
Mevrouw Stehouwer zet zich al sinds 1960 in voor de Gereformeerde Kerk De Open Hof (voorheen Pauluskerk) in heel veel functies. Naast haar activiteiten in de kerk is zij al ruim 10 jaar vrijwilligster bij Hospice De Patio.

De heer J.K. Stehouwer 
De heer Stehouwer zet zich sinds 1970 in voor de Gereformeerde Kerk De Open Hof (voorheen Pauluskerk) in diverse functies. Daarnaast is hij ook tien jaar lang vrijwilliger geweest bij de reserve politie

Mevrouw M.E.C. van Oost
Mevrouw Van Oost zet zich sinds 1991 met hart en ziel en vol overgave in als vrijwilliger en intensief mantelzorger voor diverse hulpbehoevende mensen.