Praat mee over Ondernemersfonds Ambacht!

Om Ambacht economisch bruisend te houden, is samenwerking belangrijk. Daarom willen gemeente, VAO en de Detailhandelsraad een Ondernemersfonds stichten.

Bij een ondernemersfonds dragen ondernemers en vastgoedeigenaren door een verhoging van de OZB-belasting op niet-woningen bij aan een fonds. Deze bijdrage kunnen zij samen met andere ondernemers in hun omgeving weer inzetten voor collectieve investeringen of activiteiten. Denk hierbij aan camerabeveiliging, parkmanagement, promotionele activiteiten en leegstandsbestrijding. Allemaal investeringen die een bijdrage leveren aan het ondernemersklimaat.


Praat mee!

Bent u ondernemer of vastgoedeigenaar en nieuwsgierig naar wat een ondernemersfonds voor u en Ambacht kan betekenen? Wilt u meepraten over de ontwikkeling van een fonds? Op maandag 5, dinsdag 6, donderdag 7 juli en maandag 12 juli kunt u in een digitale sessie hierover in gesprek.

Kijk voor meer informatie op www.h-i-ambacht.nl/ondernemen. U kunt ook direct contact opnemen met ons Team Economie via economie@h-i-ambacht.nl.