Woningeigenaren opgeLED!

Op vrijdag 5 februari hebben woningeigenaren in Hendrik-Ido-Ambacht een led-waardebon ontvangen van 70 euro.

Ledlampen

De gemeente helpt inwoners graag hun energielasten te verlagen. Daarom bieden wij woningeigenaren uit Ambacht in samenwerking met Winst uit je woning, een led-waardebon van €70,- aan. Deze kunt u gebruiken om uw gloei- en halogeenlampen te vervangen door ledlampen. Ledlampen zijn energiezuiniger, waardoor uw energierekening omlaag gaat.

Verzilveren

Uw led-waardebon kunt u op twee manieren inwisselen:

  1. Op www.winstuitjewoning.nl/led kunt u ledlampen bestellen en direct met de persoonlijke code op uw led-waardebon afrekenen. U krijgt de producten gratis thuisbezorgd.
  2. In een (online) winkel of lokale bouwmarkt kunt u zelf ledlampen kopen en de kassabon met uw led-waardebon declareren via www.winstuitjewoning.nl/hendrik-ido-ambacht. Het bedrag krijgt u vervolgens op uw bankrekening teruggestort.

Op = op!

Wees er wel snel bij want u kunt de led-waardebon gebruiken tot en met 31 maart 2021! Als het budget op is, is de waardebon niet meer geldig. Komt u er niet uit? U kunt contact opnemen met Winst uit je woning via de chathulp op de website, via waardebon@winstuitjewoning.nl of op (023) 583 69 36.