Zomerondernemer Drechtsteden 2021

Tussen de 15 en 25 jaar oud? Maak deze zomer jouw droom waar en begin een eigen bedrijf!

ZomerOndernemer is hèt ondernemersproject voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar! Dit is de kans om jouw droom van een eigen bedrijf waar te maken:

In 6 weken zet je onder professionele begeleiding jouw eigen bedrijf op. Je leert de basiselementen van het ondernemen, zoals een bedrijfsplan schrijven, boekhouden, netwerken en klanten werven. Maar ook over de inzet van marketing en social media. Het project begint met een driedaagse training. Tijdens wekelijkse terugkomdagen bezoek je lokale ondernemers en volg je interessante workshops, presentaties en rondleidingen. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarin alle Zomerondernemers hun bedrijf presenteren aan een groot publiek. Dinsdag 20 juli begint de driedaagse training.


Gratis voor gemotiveerden

Iedereen tussen de 15 en 25 jaar kan gratis meedoen aan ZomerOndernemer. Het enige wat je nodig hebt is een idee voor jouw product(en) of dienst(en). En natuurlijk een flinke dosis motivatie en tijd. Lijkt het ook jou leuk om een eigen bedrijf te beginnen? Meld je dan voor vrijdag 16 juli aan ZomerOndernemer Drechtsteden via www.zomerondernemer.nl. Je bent van harte welkom!

 

ZomerOndernemer 2021 poster

ZomerOndernemer Drechtsteden is een samenwerking tussen alle gemeenten in de Drechtsteden, Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden en het Da Vinci College. Ook ondernemers in de regio uit diverse sectoren leveren een bijdrage aan ZomerOndernemer Drechtsteden.