Classic Express in Ambacht

Cultureel Centrum Cascade bestaat 25 jaar! Samen met Hi5Ambacht trakteert het Ambachtse scholieren op de Classic Express, gisteren geopend door de burgemeester.

Deze week kunt u voor de Sophiahal en de De Ridderhal de Classic Express zien: een mobiele concertzaal.

Bijzondere ervaring

Gisteren opende burgemeester Jan Heijkoop deze bijzondere zaal voor groep 6 van de Willem de Zwijgerschool en ook hij is onder de indruk: "Een rijdende concertzaal! Zeer uniek, want de enige ter wereld. Een heel mooi cadeau van Hi5Ambacht en jarig Cultureel Centrum Cascade aan alle kinderen in groep 6 van Ambachtse basisscholen. Die mogen over de rode loper de bus in en zich even onderdompelen in mooie muziek, versterkt door lichteffecten en videobeelden. Echt een heel bijzondere ervaring, heel mooi ook mooi om te zien hoe de eerste groep leerlingen van de Willem de Zwijgerschool volop meededen met de uitvoering van dit miniconcert. Prachtig dat dit in Ambacht te beleven is. Ik wens alle groep 6'ers heel veel plezier ervan!"

Classic Express in Ambacht - foto Cees van Meerten

Meer informatie

Meer informatie over de Classic Express vindt u op classicexpress.nl, informatie over feestmaand september van Cascade vindt u op Cascade.nl