De Coronavoucher Ambacht komt eraan!

De coronatijd heeft veel van de Ambachtse inwoners en organisaties gevraagd. Daarom wil de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht iets extra’s doen voor de samenleving.

Extra inkomsten met de Coronavoucher Ambacht!

Alle huishoudens uit Hendrik-Ido-Ambacht ontvangen vanaf 24 mei een voucher ter waarde van € 25,-. Inwoners kunnen de Coronavoucher Ambacht tot en met 31 juli 2022 besteden bij Ambachtse ondernemers die hun deuren moesten sluiten tijdens de lockdown. Ook bij maatschappelijke instellingen en kerken kan de voucher als donatie ingeleverd worden. Zo is de Coronavoucher Ambacht een financieel steuntje in de rug, speciaal voor organisaties die door de lockdown financieel nadeel hebben gehad. 

Promotiemateriaal

Alle organisaties die meedoen komen met hun naam en gegevens op de website coronavoucherambacht.nl. Inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zien op deze website dat u meedoet aan deze actie. Verder ontvangt u voor 24 mei 2022 promotiematerialen om uw klanten/bezoekers te laten zien dat u deelneemt aan de actie Coronavoucher Ambacht.

Voorwaarden deelname en aanmelden

Wilt u deelnemen aan de actie? U kunt de voorwaarden om mee te doen aan deze actie vinden op www.coronavoucherambacht.nl/aanmelden. Meld uw organisatie aan tussen 2 en 15 mei 2022 om deel te nemen. Na uw aanmelding ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen op een speciale website om zo de ontvangen vouchers gelijk na inname te deactiveren en te verzilveren. U kunt u ook gelijk aanmelden via deze link. Heeft u nog vragen over de Coronavoucher Ambacht, neem dan contact op met Miriam Boere via coronavoucherambacht@h-i-ambacht.nl.