Help mee tijdens de World Cleanup Day

Help mee en kom zwerfafval opruimen tijdens de World Cleanup Day op zaterdag 17 september! Aanmelden kan tot en met 11 september.

De wereldwijde opschoondag is het perfecte moment om uw buurt, wijk, schoolplein, sport- of bedrijventerrein zwerfafvalvrij te krijgen!

Samen tegen zwerfafval

Met zo veel mogelijk inwoners de straat op om de buurt zwerfafvalvrij te maken: het levert een schone en opgeruimde buurt op. Dat willen we toch allemaal? We verzamelen zaterdag 17 september om 10.00 uur op het gemeentehuis. We delen hesjes, grijpers en uiteraard afvalzakken uit en dan gaan we op pad. Om 12.00 uur komen we terug op het gemeentehuis.

Liever zelf of met eigen groep op pad?

Gaat u liever zelf of met een eigen groep op pad? Ook dan helpen we u graag op weg. Tot en met vrijdag 16 september kunt u tijdens openingstijden op het gemeentehuis hesjes, grijpers en afvalzakken ophalen. Na afloop mag u deze materialen houden.

Aanmelden

Helpt u mee in de strijd tegen zwerfafval? Meld u uiterlijk 11 september 2022 online aan via https://bit.ly/WCD-Hendrik-Ido-Ambacht. Iedereen die zich aanmeldt in een groep (minimaal 5 personen), speelt automatisch mee met de Afvalbingo. U maakt dan kans op mooie prijzen!

World Clean Up Day 2022

Meer informatie

Meer informatie over de World Cleanup Day leest u op www.worldcleanupday.nl. Wil je meer informatie over zwerfafval opruimen in Ambacht? Neem contact op met Team Schoon en stuur een e-mail naar teamschoon@debries.eu.