Versier weer samen de buurtboom!

Inmiddels een mooie Ambachtse traditie: gezellig met buurtbewoners de buurtboom versieren en zo uw buurt in extra kerstsfeer brengen. Reserveer nu, op = op.

U kunt vanaf nu tot zondag 13 november een kerstboom voor uw buurt reserveren.

Hoe krijgt u een buurtboom?

Winnende buurtboom 2021U vraagt een boom aan de gemeente via mailadres leefbaarheid@h-i-ambacht.nl. In de mail schrijft u uw naam, woonadres en woonwijk, uw telefoonnummer en op welke locatie u de boom graag wilt zien staan. Reageren wij positief, dan plaatsen we de boom en kunt u met buurtbewoners de boom versieren. Dat mag ook met (solar)-verlichting, maar hoeft niet.

Extra kerstsfeer in de buurt

Heeft u de boom versierd, maak daar dan een foto van en mail die aan leefbaarheid@h-i-ambacht.nl. We belonen de straat met de mooiste buurtkerstboom. Maar het mooist is natuurlijk dat u in de kerstperiode met uw buurt kunt genieten van een boom die u samen versierd hebt! Op de foto vindt u de winnende buurtboom van vorig jaar.

Het aantal buurtkerstbomen is beperkt en op = op, dus kom vlug in actie voor een leuke buurt(kerstboom)! U vindt deze informatie ook op h-i-ambacht.nl/buurtboom.