Win als ‘Wipper van de Maand’

Ambacht doet tot eind oktober mee aan het NK Tegelwippen. We zijn benieuwd naar de resultaten en houden daarom een fotowedstrijd!

Elke maand van het NK Tegelwippen kunt u vrolijke en creatieve foto’s insturen van de door u gewipte tegels. Zo maakt u kans op een cadeaubon, te besteden bij Tuinplantenkwekerij Van Nes, Langeweg 113. Stuur de foto tot en met de laatste dag van de maand naar duurzaam@h-i-ambacht.nl om mee te doen met de fotowedstrijd. Deze maand dus tot en met zaterdag 30 april.

Social media

Deel uw leukste foto’s ook op social media met de hashtags #nktegelwippen #TegelwippenAmbacht en tag @gemeentehia. U hoeft niet zelf op de foto te staan, maar dit mag natuurlijk wel. U kunt ook een leuke foto maken van het resultaat van het tegelwippen in uw tuin. Met het doorsturen van de foto geeft u de gemeente toestemming om de foto te publiceren.

Meer informatie over het NK Tegelwippen

Meer informatie over het NK Tegelwippen en de acties die we als gemeente organiseren om Ambachters te helpen hun tuin te vergroenen, vindt u op onze pagina NK-Tegelwippen 2022.