Woning aan Perengaarde 3 maanden dicht

Een woning aan de Perengaarde blijft drie maanden gesloten. Daarmee beëindigen we criminele activiteiten op deze locatie.

Een woning aan de Perengaarde blijft op last van de burgemeester drie maanden gesloten. In de woning werd eind februari een hennepkwekerij aangetroffen. Door de woning gesloten te houden, beëindigen we als gemeente criminele activiteiten op deze locatie.

Onacceptabel

De productie van en handel in drugs verstoort in grote mate de openbare orde en veiligheid. Daarnaast is een hennepkwekerij brandgevaarlijk en daarmee een direct gevaar voor omwonenden. Dat alles vinden wij in onze gemeente onacceptabel.

Later weer beschikbaar

Met de sluiting worden ongewenste figuren en activiteiten uit de woning en daarmee de wijk geweerd. We geven als gemeente een duidelijk signaal: Dit accepteren wij in Ambacht niet. Na verloop van tijd kan de woning weer beschikbaar worden gesteld aan woningzoekenden.

Meld!

De politie begon een onderzoek naar de woning naar aanleiding van een anonieme tip van een oplettende omwonende via Meld Misdaad Anoniem. Ziet u in uw omgeving een verdachte situatie rondom of in een woning? Maak hiervan melding bij de politie. Blijft u liever anoniem, dan kunt u uw melding via Meld Misdaad Anoniem doen. Zowel de politie als de gemeente krijgen de anonieme melding en kunnen een onderzoek instellen. Misdaad of vermoeden van misdaad kunt u melden aan Meld Misdaad Anoniem door 0800 - 7000 te bellen.

Meer informatie vindt u op meldmisdaadanoniem.nl.