Cadeaubon voor gratis gft-e-bakje

Alle huishoudens in Hendrik-Ido-Ambacht ontvingen een cadeaubon ter waarde van €12,50* om gratis óf met korting een handig gft-e-bakje te bestellen. De cadeaubon is geldig tot en met 1 september 2023.

Met het gratis bakje voor groente-, fruit- en tuinafval en etensresten (gft-e) maken wij het u nog eenvoudiger om dit afval te scheiden. Het werkt als volgt: pak de cadeaubon erbij, surf naar webshop.hvcgroep.nl/hia en bestel uw gratis gft-e bakje. U vindt op dezelfde site ook andere, duurdere gft-e-bakjes. Bestelt u die, dan geldt de cadeaubon als korting van €12,50.

Waarom deze cadeaubon?

Duurzaamheidswethouder Ralph Lafleur legt uit waarom het scheiden van gft-e belangrijk is: "Gft-e is een kostbare grondstof waar compost en groen gas van gemaakt worden. Tuinders gebruiken compost om hun grond mee te bewerken en met groen gas kunnen we koken, huizen verwarmen of auto’s laten rijden. En door gft-e te scheiden is er minder restafval dat we moeten laten verbranden; een belangrijke stap in de richting van een duurzamer Ambacht. Allemaal goede redenen om het gratis bakje te bestellen.”

Vragen?

De actievoorwaarden staan op de pagina Afval. Hebt u geen cadeaubon ontvangen of hebt u vragen over de cadeaubonnenactie, mail dan naar duurzaam@h-i-ambacht.nl.

Twijfelt u wat er in het gft-e hoort? Download de HVC-app of kijk op hvcgroep.nl/gft-etensresten.

* incl. €2,95 verzendkosten bij bestellingen tot €35,-

Cadeaubon_web