Inkoopactie hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp kan gasverbruik van 50 tot wel 80% terugdringen. Aantrekkelijk, en onze inkoopactie met Regionaal Energieloket maakt de overstap nog beter!

Energiezuinig wonen wordt steeds populairder. Logisch, want het is goed voor milieu èn vermindert de energiekosten aanzienlijk.

Een hybride warmtepomp kan een heel goede investering zijn. Uw energiekosten aan gas dalen zo'n 50 tot 80%. Samen met Regionaal Energieloket hebben we nu een mooie inkoopactie die voor veel Ambachtse koopwoningen geschikt is. Niet voor alle, vaak wel voor woningen die na 1988 gebouwd zijn en voor woningen die goed geïsoleerd zijn.

Inkoopactie

De betrouwbare installateur bespreekt telefonisch met u of een hybride warmtepomp voor uw woning geschikt lijkt. Als dat zo is, dan maakt hij een afspraak om de woning te bekijken en krijgt u een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u de hybride warmtepomp laat installeren. U kunt zich tot en met zondag 26 maart 2023 inschrijven via regionaalenergieloket.nl/acties.

Buitenunit hybride warmtepomp
Hybride warmtepompen hebben altijd een binnenunit en vaak ook een buitenunit.