Cadeaubon gft-e

Alle huishoudens in Hendrik-Ido-Ambacht ontvangen per post een cadeaubon om gratis óf met korting een handig gft-e-bakje te bestellen.

Met deze bon ter waarde van €12,50* kunt u gratis óf met korting een handig bakje voor groente-, fruit- en tuinafval en etensresten (gft-e) bestellen. Zo maken wij het u nog eenvoudiger om dit afval te scheiden. De cadeaubon is geldig tot en met 1 september 2023.

Waarom deze cadeaubon?

Duurzaamheidswethouder Ralph Lafleur legt uit waarom het scheiden van gft-e belangrijk is: "Gft-e is een kostbare grondstof waar compost en groen gas van gemaakt worden. Tuinders gebruiken compost om hun grond mee te bewerken en met groen gas kunnen we koken, huizen verwarmen of auto’s laten rijden. En door gft-e te scheiden is er minder restafval dat we moeten laten verbranden; een belangrijke stap in de richting van een duurzamer Ambacht. Allemaal goede redenen om het gratis bakje te bestellen.”

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt: pak de cadeaubon erbij, surf naar webshop.hvcgroep.nl/hia en bestel uw gratis gft-e bakje. U vindt op dezelfde site ook andere, duurdere gft-e-bakjes. Bestelt u die, dan geldt de cadeaubon als korting van €12,50*.

Actievoorwaarden

Op deze actie zijn de volgende actievoorwaarden van toepassing:

  • maximaal één unieke cadeaucode per woonadres 
  • de waarde van de cadeaubon is maximaal €12,50* 
  • is het totaal aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) minder dan €12,50 dan vervalt het resterende bedrag 
  • is het totaal aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) hoger dan €12,50 dan betaalt de koper de rest van het bedrag zelf
  • de cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor contanten 
  • de cadeaubon is alleen geldig in de webwinkel van HVC, webshop.hvcgroep.nl/hia 
  • de cadeaubon is alleen geldig voor de producten op de productpagina's 'Gft en etensresten' en 'Afval scheiden'
  • de cadeaubon is geldig tot 1 september 2023

Daarnaast gelden de algemene (leverings)voorwaarden van HVC.

* incl. €2,95 verzendkosten bij bestellingen tot €35,-

Vragen?

Heeft u vragen over de actie of bent u uw code kwijt, stuur een e-mail naar duurzaam@h-i-ambacht.nl. Heeft u vragen over een gemaakte bestelling of de levering, vul dan het contactformulier van HVC in. 

Twijfelt u wat er in het gft-e hoort? Download de HVC-app of kijk op hvcgroep.nl/gft-etensresten.

* incl. €2,95 verzendkosten bij bestellingen tot €35,-

Cadeaubon