Jantine Bruins

Jantine Bruins

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Wat een mooi vooruitzicht! Jullie willen samen verder door het leven gaan en nu denken jullie na over een trouwlocatie, de gasten en een trouwambtenaar.

Mijn naam is Jantine Bruins, getrouwd en moeder van 4 jonge kinderen. Ik ben niet alleen trouwambtenaar van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, maar ook betrokken bij huwelijksvoltrekkingen in andere gemeenten. Ik vind het heerlijk om te zorgen dat de huwelijksvoltrekking soepel, helemaal naar wens en op de manier die het beste bij jullie past verloopt.

Wat  kunnen jullie van mij verwachten? Een aantal weken voor de huwelijksvoltrekking ontmoeten wij elkaar; graag op een plek die belangrijk is voor jullie als bruidspaar. Daar maken we kennis met elkaar. Nemen de huwelijksdag door en kan ik vragen beantwoorden en zaken overleggen. Alle informatie die ik krijg, verwerk ik in overleg met jullie in mijn speech. Zo wordt het een persoonlijke huwelijksvoltrekking.

Ik geniet volop van de diversiteit van mensen, de 1 ingetogen, de ander uitbundig. Compleet met een zaal vol stuiterende kinderen en soms in gezelschap van zieke mensen die gelukkig toch de plechtigheid kunnen bijwonen. Als het huwelijk kerkelijk wordt ingezegend en daar het zwaartepunt ligt, hoor ik dit graag. 

Ik hou van warmte, gevoel en humor. Verwacht geen cabaretshow, maar warme humor mag niet ontbreken.

Voor nu wens ik jullie veel succes met alle voorbereidingen en hopelijk spreken we elkaar snel! Samen maken we er een mooie plechtigheid van.