Actueel RSS icoon

 • Centrumvisie vastgesteld

  18 juli 2019

  "Woningen voor alle leeftijden in een duurzaam centrumgebied met veel groen, water en voorzieningen tegenover Winkelcentrum De Schoof."

 • Blog van de wethouder: Bob jij of Bob ik?

  19 juli 2019

  "De zomer! Wat mij betreft een fijne periode na een koude en donkere winter. De zomer staat voor mij voor lange avonden met tijd voor ontspanning en buitenleven. Buiten wandelen, in de tuin zitten met een goed boek of leuk gezelschap. Een terrasje pakken met vrienden of gezellig een barbecue organiseren.

 • @gemeentehia woensdag 17 juli 2019

  17 juli 2019

  Organisator Anine Wink vertelt over het feest 20 jaar De Volgerlanden, centrumvisie vastgesteld door de gemeenteraad, snoeien van zieke essentakken en meer in de @gemeentehia van deze week.

 • "De Volgerlanden maakt Ambacht compleet"

  16 juli 2019

  Onze nieuwste wijk, De Volgerlanden, is 20 jaar jong. De komende tijd laten we Ambachtse organisaties die er gevestigd zijn, aan het woord. Zoals de brandweer, Vollido en de Ark.

 • @gemeentehia woensdag 10 juli 2019

  16 juli 2019

  Een interview met Stichting Vrij Spel over De Speelfabriek, vraag een nieuw paspoort tijdig aan, de schadelijke stoffen en overlast van een vuurkorf beperken en meer in de @gemeentehia van deze week.