Waardevolle Energiescan: gratis!

Verbrandt u graag geld? Kleine kans dat u hier ja tegen zegt… Daarom bieden we onze ondernemers een gratis Energiescan.

Verbrandt u graag geld? Kleine kans dat u hier ja tegen zegt… Toch gebeurt het nog te vaak. Door nodeloos stoken of op andere manieren energie te verspillen. Dat moet afgelopen zijn, dat vinden ook wij. En daarom bieden we onze ondernemers een gratis Energiescan.

Hoe werkt dat?

De Energiescan is vrij eenvoudig. Een adviseur van Klimaatroute beoordeelt de verlichting, isolatie en verwarming van uw pand en maakt daar een advies over. U ontvangt dat advies en ziet dan direct wat u kunt doen om uw energierekening flink te verlagen. Geen ingewikkeld gedoe, gewoon haalbare en betaalbare maatregelen. In eerdere rondes werden besparingen van gemiddeld 30% gehaald!

Afspraak met Sophia

Dus: Staat uw bedrijfs- of winkelpand in Hendrik-Ido-Ambacht en verbruikt u per jaar minder dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas? Neem dan contact op met Sophia Evertse van Klimaatroute om een afspraak te maken voor de Energiescan. Sophia is bereikbaar via e-mailadres s.evertse@klimaatroute.nl.

Op=op

Een Energiescan kost normaal gesproken enkele honderden euro's. Als gemeente hebben we een aantal van deze Energiescans gekocht voor onze ondernemers. Uit eerdere rondes weten we dat de gratis Energiescans populair zijn. Misschien overbodige informatie, maart toch: op is op.

Meer informatie

Iedere ondernemer heeft eigen redenen om met duurzaamheid aan de slag te gaan. Wilt u meer weten over energie besparen of verduurzamen van uw bedrijfspand? Bezoek dan ons Zakelijk Regionaal Energieloket. U vindt daar onder andere

  • Tips om energie te behouden en te besparen
  • Informatie over wet- en regelgeving
  • Adviezen over duurzaam opwekken van energie
  • Subsidiemogelijkheden

U bent welkom op zakelijk.regionaalenergieloket.nl/hendrik-ido-ambacht!