Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon nieuws nieuwsarchief HIApp gelanceerd!

HIApp gelanceerd!

Hendrik-Ido-Ambacht heeft sinds donderdag 27 februari 2014 een eigen app: HIApp. De gratis HIApp biedt een agenda vol activiteiten, evenementen en (weg)werkzaamheden in Hendrik-Ido-Ambacht. Wethouder André Flach (communicatie) heeft de app officieel gelanceerd. De HIApp is geschikt voor tablets en smartphones en eenvoudig te downloaden in de applestore en playstore.

 

activiteiten en (weg)werkzaamheden
Wie Ambacht bezoekt, hier woont of werkt, heeft met de HIApp steeds een handig, compact en actueel zicht op wat er vandaag, morgen en de komende tijd te doen is in de gemeente én op welke locatie. Ook zijn alle wegwerkzaamheden er te vinden en andere algemene informatie over bijvoorbeeld winkels, horeca, onderwijs en bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht.

 

eenvoudig activiteiten aanmelden
Alle verenigingen, stichtingen en organisaties en mensen die iets organiseren in Hendrik-Ido-Ambacht, kunnen hun activiteit laten opnemen in de HIApp. Dat kan via de evenementenkalender op deze site (www.h-i-ambacht.nl/mijnevenement) of via www.ambachtsamen.nl. Alle evenementen verschijnen dan automatisch in de app.

 

Ambacht Samen
De HIApp is een initiatief van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en kwam tot stand in samenwerking met stichting Ambacht Samen. Stichting Ambacht Samen beoogt Ambachters en Ambachtse initiatieven op een slimme manier met elkaar te verbinden. Zowel door persoonlijke netwerken als door een gratis digitaal platform: www.ambachtsamen.nl. Door het koppelen van informatie op deze site aan de app, kan een breed aanbod van activiteiten worden getoond.

Hendrik-Ido-Ambacht heeft sinds donderdag 27 februari een eigen app: HIApp.

print

Printen
 
 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht