Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon wijken en buurten ideeënboom

ideeënboom

Bezoekers aan de Zomerparkdag konden hun idee of wens voor een mooier Ambacht in de ideeënboom bij de gemeentekraam hangen en de boom zo laten groeien. 57 mensen maakten gebruik van de mogelijkheid om een wens of idee duidelijk te maken, sommigen gaven meerdere tips. Zo kregen we PDF-bestand62 tips (66 kB) binnen, een mooie oogst! Daarnaast lieten tientallen mensen weten Hendrik-Ido-Ambacht mooi te vinden zoals het is en dat er wat hen betreft niets aan veranderd hoeft te worden. Ook die mensen bedanken we hierbij.

De ideeën werden ter plekke besproken met wethouder Van de Velde, Flach of Van der Giessen of met een medewerker van de gemeente. De ideeën verschillen. Zo zijn er ideeën voor het verbeteren van de verkeersveiligheid,  het openbaar groen, het inzamelen van afval, dagopvang voor kwetsbare mensen en sport- en spelvoorzieningen.

Op deze pagina houden we u op de hoogte van wat we met de ideeën doen. Ook tijdens de Zomerparkdag van volgend jaar laten we u zien wat we met de ideeën hebben gedaan.

organisator Annefrouk Eland-Ekema bij ideeënboomWethouder André Flach bij de ideeënboom tijdens Zomerparkdagverzamelde ideeën


 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht