Naar de inhoud
 • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon bestuur en organisatie college contact met collegeleden

contact met collegeleden

Wilt u contact met één van de wethouders, de burgemeester of de gemeentesecretaris? Neemt u dan contact op met het bestuurssecretariaat. Voor ieder collegelid is één bestuurssecretaresse het eerste aanspreekpunt. Zij beheert onder andere de agenda, de inkomende e-mailberichten en contacten voor burgemeester, wethouder of gemeentesecretaris. Wilt u een afspraak maken, dan kan dit via het bestuurssecretariaat.

Hiervoor zijn wel een paar regels:

 • Heeft u vragen over een bepaald onderwerp, klachten of wilt u iets bespreken? Neem dan eerst contact op met de afdeling van de gemeente die over dit onderwerp gaat. In de meeste gevallen kunnen zij uw vragen voor u beantwoorden en zij staan u graag te woord.
 • Wilt u hierna een afspraak met één van de bestuurders? Neem dan telefonisch of via de mail contact op met één van de secretaresses. In onderstaand overzicht ziet u hoe u hen kunt bereiken.

  Hieronder vindt u de namen en contactgegevens van de bestuurssecretaresses:

  burgemeester
  Jan Heijkoop

  Annette Naaktgeboren

  078-7702608

  a.naaktgeboren@h-i-ambacht.nl

  wethouder
  Patrick van der Giessen

  Lemmy Sekkour

  078-7702609

  l .sekkour@h-i-ambacht.nl 

  wethouder
  Floor van de Velde

  Lemmy Sekkour
   

  078-7702609

  l.sekkour@h-i-ambacht.nl  

  wethouder
  André Flach

  Barbara van Bennekom 078-7702610 b.van.bennekom@h-i-ambacht.nl

  gemeentesecretaris
  Dré Martens

  Patricia Baldée

  078-7702607

  p.baldee@h-i-ambacht.nl    brief aan burgemeester en wethouders
  In de meeste gevallen richt u een brief aan het college van B&W. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer u een (bouw)vergunning wilt aanvragen of ergens klachten over heeft. Brieven die aan het college van B&W worden gericht, worden uitsluitend door het college behandeld. De inhoud van de brief wordt niet ter kennis van de gemeenteraad gebracht en niet openbaar behandeld. U adresseert de brief als volgt:

  Aan het college van B&W van Hendrik-Ido-Ambacht, postbus 34, 3340 AA Hendrik-Ido-Ambacht. Per e-mail kunt u het college bereiken via gemeente@h-i-ambacht.nl

  Vermeld uw adres en telefoonnummer en vermeld ook altijd de datum. Behandel één onderwerp per brief/e-mail. Dit garandeert de snelste afhandeling. Wanneer u een aantal verschillende onderwerpen behandelt, kan dit op verschillende afdelingen thuis horen. Hierdoor kan de afhandeling langer duren.

  Houd er rekening mee dat beantwoording van uw brief 'per omgaande' niet mogelijk is.Een onjuist geadresseerde brief wordt automatisch doorgestuurd aan het juist bestuursorgaan.

 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht