Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon bestuur en organisatie financiën begroting 2012-2015

begroting 2012-2015

Herkenbaar, Inventief, Aantrekkelijk. Dat is het motto van het coalitieprogramma 2010-2014. Het staat voor de wijze waarop SGP-ChristenUnie, CDA en PvdA in deze raadsperiode met elkaar willen samenwerken.


Hoewel we u nu –ook in meerjarenperspectief– een sluitende PDF-bestandbegroting 2012-2015 (541 kB) aanbieden, moeten we er ons van bewust zijn dat het financieel perspectief voor de komende jaren onzeker is. De effecten van de rijksombuigingen en decentralisatiediscussies zijn nog allerminst zeker. Voeg daarbij o.a. de onzekere ontwikkelingen op de woningmarkt en de op dit moment lastig te voorspellen (macro)economische ontwikkelingen en het moge duidelijk zijn dat ons een flinke klus te wachten staat om onze ambities te realiseren en gelijktijdig onze begroting duurzaam sluitend te houden.


Toch willen wij als college deze onzekere economische tijden niet als excuus gebruiken om ons alleen maar op de financiële component van de begroting te richten. Als we de onzekerheid accepteren en voor vaststaand aannemen, dan biedt dat ook een fundament om onze ambities waar te maken.


Wethouder André Flach over de begroting:


 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht