Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon bestuur en organisatie financiën begroting 2015 - 2018

begroting 2015 - 2018

Goede zorg dichtbij de mensen organiseren. Investeren in onderwijshuisvesting, zodat er voor iedere leerling ruimte is om te leren en spelen. Zorgen voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemers. Blijven investeren in een aantrekkelijke gemeente en toch geen stijging van de lasten voor inwoners. Dat is de ambitie van het college van burgemeester en wethouders voor hun eerste PDF-bestandbegroting (879 kB) van deze collegeperiode.

Voorzieningen
Wethouder Financiën André Flach: “Ondanks de grote bezuinigingen die we afgelopen jaren hebben moeten doorvoeren, hebben we nog steeds veel goede voorzieningen in onze gemeente. Denk bijvoorbeeld aan de bibliotheek, het zwembad, het Jeugdspeelpark. Hier blijven we gewoon geld in steken, omdat het college ervan overtuigd is, dat deze en vele andere voorzieningen onze gemeente bijzonder en aantrekkelijk maken om in te wonen.”

Videoblog

André Flach vertelt in zijn videoblog over de begroting. Het filmpje is te zien op ons YouTube-kanaal. In het gemeentenieuws van 22 oktober 2014 zat de PDF-bestandbegrotingskrant (2982 kB). Daarin leggen we op een eenvoudige manier uit waar de gemeente zoal haar geld aan uitgeeft. Ook vindt u er de nieuwe gemeentelijke lasten. 

Begroting 2015-2018: nieuwe taken goed en binnen de begroting uitvoeren.

 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht