Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon bestuur en organisatie verkiezingen aanstaande verkiezingen

aanstaande verkiezingen

Woensdag 15 maart 2017 zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Hendrik-Ido-Ambacht telt die dag 16 stemlokalen die allemaal toegankelijk zijn voor mindervaliden.

 

De stempas waarmee u uw stem kunt uitbrengen, ontvangt u uiterlijk 1 maart 2017 per post. U mag met uw stempas stemmen in een stemlokaal naar keuze binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Een overzicht van de stemlokalen vindt u op de achterkant van de bijsluiter bij uw stempas en op de achterkant van de kandidatenlijsten. De kandidatenlijst wordt uiterlijk 10 maart 2017 huis-aan-huis bezorgd.

 

legitimeren

Bij het stembureau moet u zich legitimeren met een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Dit document mag op 15 maart 2017 maximaal 5 jaar verlopen zijn. Hebt u geen juist identiteitsbewijs? Vraag dan op tijd een nieuw aan. Wilt u dat niet, dan kunt u uiterlijk 10 maart 2017 een schriftelijke volmacht aanvragen bij de gemeente. Daarmee mag een andere kiezer voor u stemmen.

 

stempas kwijt?

Zonder stempas kunt u niet stemmen. Een vervangende stempas vraagt u aan bij de balie van uw gemeente. Doe dat uiterlijk dinsdag 14 maart 2017, 12.00 uur.

 

stemlokalen verkiezingen Tweede Kamer 2017
 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht