Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon nieuws nieuwsarchief Veiligheidsmonitor

Veiligheidsmonitor

Ruim 500 Ambachtse huishoudens worden binnenkort per post uitgenodigd om vragen over veiligheid in de gemeente te beantwoorden. I&O Research stelt met de resultaten de veiligheidsmonitor op.

Door uw mening te geven over veiligheid, het gevoel van veiligheid in uw buurt en het optreden van gemeente en politie bij u in de buurt kunt u de leefbaarheid en veiligheid van uw buurt verbeteren.

 

betrouwbaar
We gebruiken de uitkomsten om ons veiligheidsbeleid te maken en te controleren. Om de betrouwbaarheid van het onderzoek zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk dat alle genodigden de vragen beantwoorden. Heeft u een uitnodiging gekregen? Doe dan alstublieft mee. 

 

online

Dit onderzoek wordt op gemeentelijk en op landelijk niveau uitgevoerd. Het gemeentelijk onderzoek begint rond donderdag 10 augustus. U kunt uw antwoorden per post en online geven. De resultaten worden in maart 2018 verwacht. Meer informatie vindt u op: http://www.veiligheidsmonitor.nl.

print

Printen
 
 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht