Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon nieuws nieuwsarchief winterse wandeling Crezéepolder

winterse wandeling Crezéepolder

Wandel onder leiding van gidsen mee in de winterse wandeling door de Crezéepolder!

interessant
Mensen van Rijkswaterstaat leggen uit hoe het getij werkt in en om de polder, gidsen van Natuurvereniging IJsselmonde vertellen over vogels en dieren en als extraatje is deze middag een natuurfotograaf aanwezig die nuttige tips geeft over landschapsfotografie.

schoon water
Medewerkers van Drinkwaterbedrijf Oasen vertellen waarom het belangrijk is dat drinkwaterwinning in natuurgebieden plaatsvindt en hoe zij ervoor zorgt dat de kwaliteit gegarandeerd blijft. Waterschap Hollandse Delta legt graag uit hoe de hevel werkt die het achterland van schoon oppervlaktewater voorziet.

tijden
De wandeltocht duurt 1,5 uur. Vanaf 14.00 uur vertrekt ieder kwartier een groep wandelaars vanaf hofstede de Paradijshoeve, Oostmolendijk 82A in Ridderkerk. De laatste wandeling eindigt om 17.00 uur. Bij terugkomst kunt u nog even nagenieten met een warme kop chocolademelk.

aanmelden
Aanmelden kunt u doen door een mail te zenden aan info@deltanatuur.nl. Na uw aanmelding ontvangt u een persoonlijke starttijd voor de wandeling. De wandeling is georganiseerd door provincie Zuid-Holland.

Doe mee aan winterse wandeling door Crezéepolder!

print

Printen
 
 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht