Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon nieuws nieuwsarchief Startersbeurs Drechtsteden

Startersbeurs Drechtsteden

Klaar met je opleiding, maar nog geen werk? Voor starters op de arbeidsmarkt hebben de zes gemeenten in de Drechtsteden een nieuwe regeling: de Startersbeurs.


Klaar met je opleiding, maar nog geen werk?

Heb jij je diploma (MBO2/3/4, HAVO, VWO, HBO of WO) en ben je tussen de 18 en 27 jaar? Sta je ingeschreven in de gemeente Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht? Dan kun je met de Startersbeurs aan de slag.

Een unieke kans om zes maanden werkervaring op te doen bij een bedrijf van jouw keuze. Vakkennis verwerven in de praktijk, leren van ervaren collega’s tegen een prima vergoeding. Jouw kickstart op de arbeidsmarkt!

 

Ook aantrekkelijk voor werkgevers!

Werkgevers opgelet: De beurs biedt u de mogelijkheid om ambitieuze jongeren bekend te maken met en te betrekken bij uw organisatie. De starter ontvangt een vergoeding van 500 euro (netto) per maand, die volledig wordt vergoed door Startersbeurs Drechsteden.

U creëert een scholingsspaarpot van maximaal 600 euro, die de starter kan besteden na de beëindiging van de Startersbeurs. Het gaat om gekwalificeerde en gemotiveerde jongeren, die net van school komen en met een frisse blik naar het vak kijken. Zij leren van u en uw medewerkers, maar als bedrijf kunt u ook van hen leren. Misschien ontmoet u zo een toekomstige medewerker of maakt u kennis met uw klant van morgen!

 

Meer weten?

Kijk op www.startersbeurs.nu/Drechtsteden
Mail ons op: Drechtsteden@startersbeurs.nu
Bel ons: 0900 – 460 00 00

 

Startersbeurs Drechtsteden

 

De Startersbeurs Drechtsteden is aantrekkelijk voor schoolverlaters en werkgevers.

print

Printen
 
 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap | privacyverklaring

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht