Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon nieuws nieuwsarchief voortgang De Schoof

voortgang De Schoof

Gisteren nam de gemeenteraad een belangrijk besluit over winkelcentrum De Schoof. De gemeenteraad stelde nu officieel vast wat tijdens de informatiebijeenkomst op 28 augustus in Cascade is besproken.

Dit betekent dat vanaf nu randvoorwaarden uit de detailhandelsstructuurvisie (die we gebruiken om een eventuele bestemmingsplanwijziging aan te toetsen) niet meer bruikbaar zijn en dat de nieuwe gemeenteraad na de verkiezingen zo snel mogelijk een nieuwe visie opstelt. Tot die tijd mogen ondernemers het winkelcentrum blijven verbeteren, zolang die acties binnen de eigen grond het huidig bestemmingsplan passen.


Het is belangrijk dat de nieuwe gemeenteraad na de verkiezingen snel de nieuwe visie vaststelt. Die visie is namelijk nodig om grote veranderingen mogelijk te maken waarbij bijvoorbeeld het bestemmingsplan moet worden aangepast. Daarom gaat de gemeente nu al hard aan de slag met de voorbereidingen. Zo zorgen we er voor dat we de visie samen met bewoners, winkeliers en andere betrokken opstellen.


U kunt de raadsvergadering van 9 november over de begroting, waarin dit onderwerp aan de orde kwam, terugluisteren en nalezen.

Bewoners en ondernemers worden betrokken bij nieuwe detailhandelsvisie.

print

Printen
 
 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht