Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon nieuws nieuwsarchief leefomgeving op orde, aandacht voor gazons

leefomgeving op orde, aandacht voor gazons

Bewoners en deskundigen inspecteerden samen het groen, de trottoirs en de wegen tijdens de schouwronde, zaterdag 7 oktober. Ook leefbaarheid en veiligheid werden besproken.

Onder de 16 deelnemers waren mensen van Buurtpreventie, Rhiant en politie.

beoordeling
Samen trokken ze door de regen om de leefomgeving van Hendrik-Ido-Ambacht te schouwen. Vier locaties werden per fiets bezocht en op kwaliteit beoordeeld. Dat gebeurde aan de hand van het beeldkwaliteitsplan dat door de gemeenteraad vastgesteld is.

resultaten
De meeste opmerkingen gingen over verkeerssituaties. De kwaliteit van het groen was ruim voldoende, de gazons werden als minder beoordeeld. Deze resultaten worden besproken met de groenaannemer. Ook de leefomgeving is volgens de deelnemers goed op orde, er werd weinig zwerfafval gezien. Opvallende zaken zijn doorgegeven aan de aannemers, zodat die ze kunnen oppakken. We bedanken alle deelnemers aan de wijkschouw voor hun deelname.

wijkschouw 2017

meldpunt

Natuurlijk kan er wat mis gaan in onze leefomgeving. Beschadigd straatmeubilair, een losliggende stoeptegel of een gevaarlijk overhangende tak, bijvoorbeeld. We ontvangen graag meldingen van dit soort zaken via ons Meldpunt: www.h-i-ambacht.nl/meldpunt.

Samen maken we Hendrik-Ido-Ambacht nog beter!

print

Printen
 
 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht