Naar de inhoud
 • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon verkeer en vervoer verwijderde voertuigen

verwijderde voertuigen

Voertuigen die op een verkeerde plaats staan geparkeerd, kunnen hinderlijk en zelfs gevaarlijk zijn. Daarom worden die in sommige gevallen door Toezicht verwijderd.


Vermoedt u dat Toezicht uw (vracht)auto heeft verwijderd, bel dan de politie op telefoonnummer 0900 8844 en vraag of uw voertuig inderdaad in opdracht van Toezicht is verplaatst.


Hoe verder?
Is uw voertuig niet door Toezicht verwijderd, dan kunt u aangifte van diefstal doen bij de politie. Is uw voertuig wel door Toezicht verplaatst, dan

 1. meldt u zich aan de wegsleepbalie van Toezicht, Van Godewijckstraat 13 in Dordrecht, telefoon 14 078. De openingstijden zijn:
  maandag tot en met vrijdag 07.15 tot 23.00 uur
  zaterdag 9.00 tot 23.00 uur
  zondag 10.00 tot 11.00 uur
 2. betaalt u het verschuldigd bedrag van € 283,- (voorrijd- verwijdering- en administratiekosten) en
  € 13,- per aangebroken etmaal (parkeerkosten)aan de wegsleepbalie. Voor auto’s zwaarder dan 3.500 kilogram zijn de kosten hoger, namelijk € 805,- en € 25,- per aangebroken etmaal. Alle bedragen zijn inclusief BTW en kunnen aangepast worden aan de kostenontwikkelingen.
 3. ontvangt u na betaling een afschrift.
 4. kunt u met het afschrif uw auto ophalen bij autobedrijf De Heer, Rijksstraatweg 92 in Dordrecht, telefoon 078 618 1293. De openingstijden van De Heer zijn op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur en op zaterdagen 15 minuten voor en 15 minuten na afspraak.

Is uw auto verwijderd door Toezicht en neemt u geen contact op met de politie, dan krijgt u automatisch een brief thuisgestuurd.

 

 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap | privacyverklaring

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht