Naar de inhoud
  • Jeugdteam Ambacht

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /ik woon wijken en buurten wijkschouw

wijkschouw

Bewoners worden betrokken bij projecten in de openbare ruimte. Doet u ook mee?

 

woonomgeving
kwaliteit openbare ruimteWat vindt u van uw woonomgeving? Wat gaat goed en wat kan beter? Om dat te weten te komen, organiseert de gemeente regelmatig schouwen in de Ambachtse wijken. Tijdens zo'n schouw beoordelen deelnemers, waaronder natuurlijk bewoners, de kwaliteit van de wijk.

Is die op het afgesproken niveau? Is het groen op orde? Waar ligt veel zwerfvuil en hoe kunnen we daar iets aan doen? Verschillende locaties in de wijken worden vergeleken met PDF-bestandreferentiebeelden van de afgesproken kwaliteit (1452 kB).

 

Zo'n wijkschouw maakt duidelijk da niet iedereen hetzelfde verstaat onder 'schoon' en 'vuil'. Is bijvoorbeeld een plein met zwerfvuil maar zonder hondenpoep schoon? Dankzij de wijkschouwen leren we als gemeente hoe bewoners hun buurt ervaren en wat zij belangrijk vinden.

Als een schouw gepland wordt, komt er een oproep in het Gemeentenieuws. Daarin staat dan ook hoe u zich kunt melden om mee te doen.

 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht