Zomerparkdag 2020 gaat niet door

Helaas, door het coronavirus is er dit jaar geen Zomerparkdag. De jaarlijkse dag waarop we uw vrijwilligers en uw vereniging/organisatie welverdiend in het zonnetje zetten.
Maar… we hebben een alternatief bedacht waarbij u tóch de kans krijgt om uw vereniging/organisatie aan een groot publiek te laten zien.

Hoe willen we dat doen?
We plaatsen een tekst en/of foto van uw vereniging/organisatie in weekblad De Brug, bijvoorbeeld op de gemeentepagina’s @gemeentehia.
Als we veel reacties ontvangen, plaatsen we de artikelen op een aparte pagina in De Brug.

U levert zelf een tekst en/of foto aan
Schrijf een korte tekst (maximaal 100 woorden) en promoot uw vereniging/organisatie. Of: u bent op zoek naar nieuwe leden en/of vrijwilligers, grijp dan uw kans met een wervende tekst.

Wij schrijven een tekst voor u
Na een kort telefonisch interview schrijft een professionele tekstschrijver de tekst voor u. Uiteraard krijgt u de tekst vóór publicatie ter goedkeuring te zien.

Of stuurt u liever een leuk promotiefilmpje in?
Dat kan natuurlijk ook. Wij plaatsen dit filmpje (van max. 1 minuut) dan op onze Facebookpagina en op www.h-i-ambacht.nl/Zomerparkdag.

Hebt u nog vragen?

Voor vragen, het mailen van uw tekst/foto of het aanvragen van een kort interview neemt u contact op met Barbara van Bennekom via evenementen@h-i-ambacht.nl.

Inzenden is mogelijk tot en met 19 augustus 2020. 

Wat is de Zomerparkdag? 

Traditiegetrouw de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet: wat is Ambachtser dan de Zomerparkdag? Voor iedereen een dag om naar uit te kijken! Op de Zomerparkdag bedanken we ieder jaar alle vrijwilligers die zich in de afgelopen 12 maanden hebben ingezet voor hun vereniging of organisatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Van winkelcentrum Louwersplein tot aan winkelcentrum De Schoof loopt de route met o.a. een vrijmarkt, een markt met kramen van verenigingen en organisaties en een commerciële braderie. Er zijn verschillende optredens en demonstraties.

 

Vrijmarkt in het Baxpark

 

Aftermovie Zomerparkdag 2017