Zomerparkdag

Traditiegetrouw de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet: wat is Ambachtser dan de Zomerparkdag? Voor iedereen een dag om naar uit te kijken!

De Zomerparkdag valt in 2019 op zaterdag 31 augustus. Deze bijzondere dag is uitgegroeid tot het grootste feest van Hendrik-Ido-Ambacht, maar is in de kern een groot "dankjewel" aan alle vrijwilligers die zich in de afgelopen 12 maanden inzetten voor Hendrik-Ido-Ambacht. Ook het thema is dit jaar echt Ambachts: duurzaamheid. Wilt u alvast weten wat er die dag te doen is? Kijk dan naar het programma voor de Zomerparkdag 2019.

 

Vrijmarkt

Het verkopen van kinderspeelgoed en andere leuke spulletjes: het kan ook dit jaar weer op de vrijmarkt in het Burgmeester Baxpark.
Vooraf inschrijven of aanmelden is niet nodig. Het is niet mogelijk om een plek te reserveren. Wilt u deelnemen, meld u dan tussen 8.30 uur en uiterlijk 9.45 uur bij de verkeersregelaars op de parkeerplaats Burgemeester Baxpark langs de Antoniuslaan (inrit ter hoogte van de Avelingen). U mag niet met de auto het park in. Tip: neem een karretje mee om uw spullen van en naar uw auto te brengen.

Om alles in goede banen te leiden hebben we een aantal zaken op een rij gezet. Klik hier om deze te lezen
Alvast bedankt voor uw medewerking!

Hebt u nog vragen, stel deze dan via evenementen@h-i-ambacht.nl

 

Foto's Zomerparkdag 2018

Zomerparkdag 2018

Aftermovie Zomerparkdag 2017