Contact met de collegeleden

Wilt u contact met één van de wethouders, de burgemeester of de gemeentesecretaris? Neemt u dan contact op met het bestuurssecretariaat.

Voor ieder collegelid is één bestuurssecretaresse het eerste aanspreekpunt. Zij beheert onder andere de agenda, de inkomende e-mailberichten en contacten voor burgemeester, wethouder of gemeentesecretaris. Wilt u een afspraak maken, dan kan dit via het bestuurssecretariaat.

Hiervoor zijn wel een paar regels:

 • Heeft u vragen over een bepaald onderwerp, klachten of wilt u iets bespreken? Neem dan eerst contact op met de afdeling van de gemeente die over dit onderwerp gaat. In de meeste gevallen kunnen zij uw vragen voor u beantwoorden en zij staan u graag te woord.
 • Wilt u hierna een afspraak met één van de bestuurders? Neem dan telefonisch of via de mail contact op met één van de secretaresses. In onderstaand overzicht ziet u hoe u hen kunt bereiken.

  Hieronder vindt u de namen en contactgegevens van de bestuurssecretaresses:

   

  burgemeester
  Jan Heijkoop

  Annette Naaktgeboren

  078 770 2608

  a.naaktgeboren@h-i-ambacht.nl

  wethouder
  André Flach
  Annette NaaktgeborenAnnette NaaktgeborenAnnette NaaktgeborenAnnette Naaktgeboren
  Patricia Baldée

  078 770 2608
  078 770 2607

  a.naaktgeboren@h-i-ambacht.nla.naaktgeboren@h-i-ambacht.nl
  p.baldee@h-i-ambacht.nl

  wethouder
  Ralph Lafleur

  Lemmy Sekkour
   

  078-770 2609

  l.sekkour@h-i-ambacht.nl

  wethouder
  Steven van Die
   
  Lemmy Sekkour

  078-7702609

  l.sekkour@h-i-ambacht.nl 

  gemeentesecretaris
  Dré Martens

  Patricia Baldée

  078-7702607

  p.baldee@h-i-ambacht.nl  

   

Brief aan burgemeester en wethouders

In de meeste gevallen richt u een brief aan het college van B&W. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer u een (bouw)vergunning wilt aanvragen of ergens klachten over heeft. Brieven die aan het college van B&W worden gericht, worden uitsluitend door het college behandeld. De inhoud van de brief wordt niet ter kennis van de gemeenteraad gebracht en niet openbaar behandeld. U adresseert de brief als volgt:

Aan het college van B&W van Hendrik-Ido-Ambacht, postbus 34, 3340 AA Hendrik-Ido-Ambacht. Per e-mail kunt u het college bereiken via gemeente@h-i-ambacht.nl.

Vermeld uw adres en telefoonnummer en vermeld ook altijd de datum. Behandel één onderwerp per brief/e-mail. Dit garandeert de snelste afhandeling. Wanneer u een aantal verschillende onderwerpen behandelt, kan dit op verschillende afdelingen thuis horen. Hierdoor kan de afhandeling langer duren.

Houd er rekening mee dat beantwoording van uw brief 'per omgaande' niet mogelijk is. Een onjuist geadresseerde brief wordt automatisch doorgestuurd aan het juist bestuursorgaan.

Pers

Journalisten kunnen voor persvragen terecht bij de adviseurs bestuurscommunicatie:

communicatie@h-i-ambacht.nl

078 770 2744 of 06 40 12 95 00