Naar de inhoud
  • Terras aan de Waal

meteen
aan de beurtmeteen aan de beurt

 
Home /vrije tijd kunst en cultuur Zomerparkdag

Traditiegetrouw de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet: wat is er Ambachtser dan de Zomerparkdag? Voor iedereen een dag om naar uit te kijken. 

Zomerparkdag 2016

Zomerparkdag 2016 was weer een heerlijke editie! De zon scheen op zaterdag 27 augustus de hele dag en er was geen spatje regen. Zo'n 35.000 mensen kwamen een kijkje nemen. Daarbij waren natuurlijk de persoonlijk uitgenodigde vrijwilligers, hun familieleden en andere inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht en de regio. Zij lieten zich informeren over het verenigingsleven in Hendrik-Ido-Ambacht, genoten van het weer en van het vertier.

Verenigingen en hulpdiensten gaven demonstraties en lieten de bezoekers ook zelf van alles uitproberen. Meer dan 100 kramen van De Schoof tot aan het Louwersplein waren van 10.00 tot 17.00 uur bemand door enthousiaste vrijwilligers. Zij gaven uitleg over hun vereniging aan misschien wel nieuwe leden. Ook de kinderspeelgoedmarkt, de commerciële kramen en de horecapunten werden goed bezocht. De muziek ging door tot 19.00 uur.

Ideeënboom
Als gemeente deelden wij consumptiebonnen aan vrijwilligers. Ook haalden we met onze ideeënboom 57 ideeën van bezoekers op, voor een nog mooier Ambacht. Die ideeën werden ter plekke besproken met wethouder van de Velde, Flach of van der Giessen of met een gemeentemedewerker.  Wij kijken met u terug op een hele mooie dag en bedanken bij deze graag alle deelnemende partijen, alle bezoekers en in het bijzonder alle vrijwilligers die Ambacht rijk is. Graag tot de volgende Zomerparkdag!

 

De Zomerparkdag gemist of nog even nagenieten? Bekijk de foto's
Bekijk ook eens het overzicht van alle opgehaalde ideeën.

Op www.h-i-ambacht.nl/ideeënboom houden we u op de hoogte van wat we daarmee doen. Ook tijdens de Zomerparkdag van volgend jaar laten we u zien wat we met de ideeën hebben gedaan.


Zomerparkdag 2016

eerdere edities

Hieronder vindt u links naar informatie over eerdere edities van de Zomerparkdag.

Zomerparkdag 2015

Zomerparkdag 2014

Zomerparkdag 2013

Zomerparkdag 2012

print

Printen
 
 

Weteringsingel 1
Hendrik-Ido-Ambacht


HIApp www.youtube.com/gemeentehia www.twitter.com/gemeentehia www.facebook.com/gemeentehia pinterest.com/gemeentehia instagram

meer contactgegevens

___________________________________
sitemap

jong in Ambacht


jong in Ambacht
Jeugdteam Ambacht
speelfabriek
feest in de zomervakantie
Hi5Ambacht
Sport en cultuur voor Ambachtse kinderen
__________________________________________
digitale gemeentegids

De Volgerlanden
De jongste wijk van Hendrik-Ido-Ambacht