Ambacht actief app

Met de Ambacht Actief-app voor uw smartphone vindt u heel gemakkelijk vrijwilligerswerk én activiteiten op het gebied van zorg, welzijn, bewegen en vrije tijd in Hendrik-Ido-Ambacht. Ambacht Actief is een initiatief van de gemeente en maatschappelijke organisaties in Hendrik-Ido-Ambacht.

Ambacht Actief app logoOntdek activiteiten

Via de app vindt u het uitgebreide activiteitenaanbod in ons dorp. Er is voor ieders wat wils. Voor jong en oud, met of zonder fysieke beperking. Ontdek de dingen die u graag doet, leg nieuwe contacten en blijf actief.

Vind vrijwilligerswerk

Ambacht Actief bevat ook een overzicht van organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. Er zijn tal van vacatures die passen bij uiteenlopende interesses en mogelijkheden. U kunt denken aan het bieden van hulp, ondersteuning of gewoon een luisterend oor. Het maakt niet uit of u maar weinig tijd hebt of als u u juist voor langere tijd als vrijwilliger in wilt zetten. Via de app vindt u eenvoudig een vrijwilligersklus bij u in de buurt.

Meld je organisatie aan voor Ambacht Actief

Ook met uw activiteit gratis in de Ambacht Actief app? Organiseert u vrij toegankelijke, niet- commerciële activiteiten op het gebied van zorg, welzijn, bewegen, recreatie of vrijwilligerswerk? Stuur voor meer informatie over de mogelijkheden een mail naar: ambachtactief@h-i-ambacht.nl

Download de app