Opfriscursus Autorijden voor senioren

Zet dit in mijn agenda

Voor de zekerheid, om de actuele verkeerstheorie te toetsen of om te zien of uw rijstijl nog iets veiliger kan: welkom bij de opfriscursus Autorijden!

Datum
dinsdag 30 april, 2024 van 13:00 tot 16:30
Locatie
Jeugdcentrum, Vijverhof 10

In de cursus wordt aandacht gegeven aan de verkeerstheorie, nieuwe verkeersregels en "het nieuwe rijden". Ervaren specialisten testen uw ogen en uw reactievermogen en daarna gaat een ritbegeleider met u mee in uw auto of brommobiel. Dit tochtje duurt ongeveer 35 minuten. Na afloop van de rit krijgt u een ritverslag met persoonlijke adviezen. Aan de hand van deze tips en aanwijzingen kunt u nog veiliger deelnemen aan het verkeer.

Voor wie?

Iedere Ambachter ouder dan 65 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs, en een auto of brommobiel is welkom. De eigen bijdrage van €15,- kunt u ter plekke contant en met pinpas betalen.

Ik wil meedoen / meer info

Wie meer informatie wil doen of mee wil doen, kan dat laten weten via werkgroepsenioren@kpnmail.nl en via telefoonnummer 0184 685 317 (Mevrouw Linda de Jong van Veilig Verkeer Nederland). Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsbrief.

Organisatie

Deze opfriscursus Autorijden voor senioren is georganiseerd door Veilig Verkeer Nederland, Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid en de gemeente.