Per ongeluk in de container...

Iets in de container gegooid dat er niet in had gemoeten? Als u dit binnen twee uur meldt aan HVC, probeert dat bedrijf het voorwerp te vinden. Kosten: € 70,-

Heeft u iets in de ondergrondse container geworpen wat daar niet in had gemoeten en wilt u het terug hebben? Bel direct maar zeker binnen twee uur HVC: 0800-0700. HVC laat u dan weten hoe u de zoekkosten van € 70,- betaalt.

Afspraak

Na betaling krijgt u een e-mail en belt een medewerker van HVC u terug. U spreekt dan af op welk moment u en een medewerker van HVC bij de container zijnt. In uw aanwezigheid opent de medewerker de container en zoekt het voorwerp in het afval. De vindkans is afhankelijk van de grootte van het voorwerp. Ongeveer 30% van de verloren voorwerpen wordt gevonden.

Kosten

Goed om te weten: de € 70,- die u betaalde zijn voor de zoekactie van HVC. U krijgt dus niet de  € 70,- terug als de zoekactie niet het gevonden voorwerp oplevert. Beoordeel dus van te voren hoe zeker u bent dat het voorwerp in de container ligt en wat de waarde van het verloren voorwerp voor u is.