Gezocht: ontwikkelaar voor 3 waterwoningen

Deels op land, deels op water: op de hoek van Scheepssloper en Bezembinder wil de gemeente samen met creatieve ontwikkelaars 3 waterwoningen bouwen,

In de noordoosthoek van De Straatjes (De Volgerlanden), geeft de gemeente een perceel uit voor de ontwikkeling van 3 projectmatige waterwoningen. Dit perceel ligt deels in het water, op de hoek Scheepssloper en Bezembinder.

Creativiteit gezocht

De gemeente zoekt nu een of meer ondernemingen die willen investeren in deze interessante locatie, mensen die creativiteit inbrengen om de ontwikkeling van De Straatjes verder in te vullen.

Deelnemen?

De ontwikkeling van het perceel is door middel van een tender in de markt gezet. Hiermee start ook de inschrijvingsfase: geïnteresseerde ondernemingen kunnen zich melden voor deelname en direct een inschrijving uitbrengen.

Tender 3 waterwoningen
Locatie waar de 3 waterwoningen gebouwd worden.

Meer informatie

Bent u of is uw onderneming geïnteresseerd in het ontwikkelen van de 3 waterwoningen, vraag dan om de tenderdocumenten door een e-mail te zenden aan inkoop@drechtsteden.nl.

De eerste ronde voor het stellen van vragen sloot vrijdag 27 oktober 2023 om 12.00 uur. Inschrijven kon tot uiterlijk vrijdag 8 december 2023, 12.00 uur.